Program comenzi telefonice: Luni - Vineri | 9:00 - 16:00

Comutare in navigare
Cosul meu

COMANDA ACUM:

telephone 0742 113 786

Cum Cumpar?

Pentru achizitionarea unui produs din magazinul nostru online , va oferim doua posibilitati : 

1. Prin comanda telefonica la unul din numerele de telefon : 0742113786 (Orange) in intervalul orar 09.00 - 16.00

2. Prin comanda online, direct de pe site utilizand cosul de cumparaturi si completand formularul pentru comanda

Pentru a lansa o comanda online , mai intai se alege produsul / produsele dorite , apoi se apasa butonul "Adauga in cos" , incheiand procesul prin apasarea butonului "Continuare catre finalizare comanda" si completarea datelor necesare procesarii.
Aceste date inseamna numele clientului, un numar de telefon de contact valid si mai ales o adresa completa si corecta pentru livrare

Acceptam atat comenzi prin telefon, cat si comenzi online, acestea din urma fiind cele mai rapide.

Cum Platesc?

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

2. Plata in sistem ramburs

Plata unui colet se va realiza la primirea coletului. 
In momentul in care comanda online este finalizata , cumparatorul va primi un telefon pentru confirmarea comenzii. 
Orice cumparator va putea sterge / modifica / adauga produse in cosul sau , in baza unui cont creat direct pe site-ul cadouridiversity.ro, cu un simplu nume de utilizator si a unei parole, care, o data introduse nu va mai fi necesara rescrierea datelor de contact.

Livrare

La Cadouridiversity.ro taxele pentru livrare sunt foarte mici. Livrarea se efectueaza prin curierat rapid in urmatoarea zi lucratoare. Costurile pentru transport sunt fixe, indiferent daca exista kilometri suplimeatari sau nu. Acestea variaza in functie de valoarea comenzii. 
Pentru comenzi cuprinse in intervalul 1 – 120 de lei costul transportului va fi de 20 lei. 
Comenzile care au valoarea mai mare de 120 de lei vor beneficia de transport gratuit indiferent daca comanda va fi plasata dintr-un oras, comuna ori sat. 
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei cu ajutorul companiei de curierat rapid : Sameday Curier in 1-2 zile lucratoare.
Livrarea se face in intervalul orar 09.00 - 18.00, nu inainte de a fi contactat de unul dintre angajatii Sameday Curier. Daca nu poti fi gasit la locatie, curierul va reveni urmatoarea zi sau puteti indica o adresa de livrare unde puteti fi gasit/a pentru a evita intarzierile sau chiar nelivrarea comenzii.