Metode de plata

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

2. Plata in sistem ramburs.

Plata unui colet se va realiza la primirea coletului.
In momentul in care comanda online este finalizata , cumparatorul va primi un telefon pentru confirmarea comenzii.
Orice cumparator va putea sterge / modifica / adauga produse in cosul sau , in baza unui cont creat direct pe site-ul cadouridiversity.ro, cu un simplu nume de utilizator si a unei parole, care, o data introduse nu va mai fi necesara rescrierea datelor de contact.

Transport

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client in cazul unei comenzi in valoare mai mica de 80 Ronsunt de 10 Ron daca totalul depaseste 40 Ron sau 15 Ron daca totalul nu depaseste 40 Ron
Orice cumparator va achizitiona in valoare de minim 80 Ron de pe site-ul cadouridiversity.ro, va beneficia de transport gratuit.