LIVRAREA UNEI COMENZI

Pentru livrare se va selecta firma de curierat rapid Hermes Curier.

METODA DE PLATA

Plata unui colet se va realiza ramburs , adica la primirea coletului.
In momentul in care comanda online este finalizata , cumparatorul va primi un telefon pentru confirmarea comenzii.

Orice cumparator va putea sterge / modifica / adauga produse in cosul sau , in baza unui cont creat direct pe site-ul cadouridiversity.ro, cu un simplu nume de utilizator si a unei parole, care, odata introduse nu v-a mai fi necesara rescrierea datelor de contact.

Comanda telefonica : presupune efectuarea unor apeluri pe numarul de telefon 0742113786 (Orange) intre orele 8:30-16:30, in cursul zilelor de luni - vineri.

Transport

La Cadouridiversity.ro taxele pentru livrare sunt foarte mici. Livrarea se efectueaza prin curierat rapid in urmatoarea zi lucratoare. Costurile pentru transport sunt fixe, indiferent daca exista kilometri suplimeatari sau nu. Acestea variaza in functie de valoarea comenzii.
Daca valoarea comenzii este de pana in 40 de lei, costul transportului este de 15 lei.
Pentru comenzi cuprinse in intervalul 40 – 80 de lei costul transportului va fi de 10 lei.
Comenzile care au valoarea mai mare de 80 de lei vor beneficia de transport gratuit indiferent daca comanda va fi plasata dintr-un oras, comuna ori sat.
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei cu ajutorul companiei de curierat rapid : Hermes Curier in 1-2 zile lucratoare.
Livrarea se face in intervalul orar 09-18.00, nu inainte de a fi contactat de unul dintre angajatii Hermes Curier. Daca nu poti fi gasit la locatie, curierul va reveni urmatoarea zi sau puteti indica o adresa de livrare unde puteti fi gasit/a pentru a evita intarzierile sau chiar nelivrarea comenzii.